Fibrojonetta

Fredag 💓

Det er litt rart med det, men selv om jeg er hjemmeværende så er fortsatt helgen hellig. Mange tror man later seg igjennom uken men da bruker jeg tiden og overskuddet jeg har til å få gjort unna små ting og ikke minst krabbe meg på trening. Så fredag er like hellig om man er i jobb eller ei.

Har blitt 50 % ufør og er nå veldig takknemlig for det siden helsen absolutt ikke strekker til. Jeg håper jeg finner meg en jobb de resterende 50 da jeg savner det å være nyttig. Selvom jeg er veldig kjekk å ha hjemme å altså 😂

Helgen skal brukes til å rydde sammen ting som skal selges på bruktmarked neste helg. Jeg har ALT for mye rot. Tror på en eller annen måte at shopping har blitt en sånn flukt for å kompansere for at jeg ikke endte opp der jeg ville. ..

Hva skal dere i helgen?

Pust dypt inn, tenk realistisk og nyt dagen 🙂

Fibrojonetta for Android

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s