Fibrojonetta

Hardt å snu

Dagene nå er tunge.  Jeg prøver virkelig. Igår skulle jeg trene men sovnet nesten på treninga så da var det bare å komme seg hjem. Idag skulle jeg stå opp tidlig men det er ikke så enkelt når man sovner 7-8 tiden.

Men sånn er det. Jeg kan ikke si jeg synes det er greit men det er enklere å takle hvis jeg gir meg selv lov til å hvile å faktisk akseptere at nå trenger jeg noen dager med uregelmessig søvn og hvile. Men det er ikke enkelt.

Jeg er ikke en person som gir opp fort, og det er ikke dere lesere heller. Så når noen sier at det er bare å komme seg opp så svarer jeg: ja til mandagen. Men nå skal jeg ta vare på kroppen min.
For vi kjenner nemlig når ting ikke fungerer. Skjønner at det kan Være vanskelig å forstå for andre.

Dere med migrene eller allergi kjenner jo når dere bygger opp til noe. Når man har influensa kjenner man jo at kroppen gjør motstand- sånn har fibromyalgipasienter det også. Så når vi sier vi trenger hvile så er det faktisk fordi vi vil fungere igjen- og noen ganger kan vi bare hvile oss til styrken.

Håper dere får en fin dag. Min blir i sengen 🙂

Fibrojonetta for Android

2 tanker om “Hardt å snu”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s