Fibrojonetta

Det er bare å ha en fin mandag.

Det er litt irriterende å ikke kunne stå opp å løpe ut av sengen. Men jeg sto nå hvertfall opp idag😂 jeg har ganske fine dager nå, har hatt det en stund. Men vender meg aldri til at det fort snur når man konstant går i høygir.

Jeg mener det er jo bare å stå på. Eller bare å sove litt mindre, eller bare tenke annerledes.. eller bare tenke på alle som har det værre.. eller bare legge meg nedpå litt fordi jeg trenger det idag. 🙂

Vi må tenke litt annerledes, sove litt mindre og stå på. Men vi må også ta hensyn til at vi ikke orker.  Idag orker jeg ikke.. fordi jeg har sprengvondt i nakke og hode.. fordi jeg er veldig sliten etter en god periode.

Og dere. .. det er helt greit det.  Fordi jeg tar heller denne dagen, prøver trening imorgen i stede for å krangle med megselv fordi samfunnet sier det.

Nei her er ræva i senga, nyt mandagen. Det skal jeg.

image

Fibrojonetta for Android

Reklame

2 tanker om “Det er bare å ha en fin mandag.”

  1. Du har så rett. Men det er vanskelig å klare å innrette seg uten dårlig samvittighet med å tenke på seg selv. Med barn og barnebarn, er det vanskelig. Søndagen er den beste dagen i uken, da kan en slappe av med god samvittighet er min mening. Det regner og det verker. Men Søndagen er min dag til avslapping …kall det hva en vil 😊 ha en flott dag som du/ dere alle kan ha 🌺🌸🌺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s