Fibrojonetta

Julegavetips til fibropasienter!

Heia! Tenkte jeg skulle droppe innom med et par tips om julegaver til fibropasienter – eller generelt de som sliter med kroniske smerter da! Alle er forskjellige – kanskje jeg er helt på tur – men her er hvertfall noen ting jeg virkelig kunne tenkt meg og allerede har:)

Treningsballer med pigger som kan brukes til både massasje og trening av fingrene. Disse har jeg selv og jeg elsker dem! Når det er vondt i kroppen, legger jeg meg på disse og det hjelper virkelig. Finnes HER.

 

 

Dr. Iskald er effektiv mot hodepine, smertelindring, forstuinger, blåmerker, hetetokter og brannskader. Ikke prøvd men tror jammen jeg skal det! Finnes HER.

 

Over én million mennesker bruker denne pennen for raskt å motvirke kronisk og akutt smerte. Du plasserer den på området som gjør vondt, trykker den inn i ca. 30 sekunder og du merker raskt lindring. Hør veldig mye bra om denne, ikke testet selv. Finnes HER.

 

Varmes enkelt opp i mikrobølgeovn eller stekeovn
Lindrer stive/ømme muskler, leddsmerter, tensjonshodepine, menstruasjonssmerter etc. Avgir en deilig og avslappende varme. Denne fikk jeg av bestemoren min en gang og jeg ELSKER den! Finnes HER.

 

Antistatisk og nuppefritt pledd med romslige ermer i myk, tykk polarfleece som gjør det mulig å bruke hendene, men allikevel beholde varmen og komforten. Størr. 150×215 cm. Ser meget god ut:) Finnes HER.

 

Meget varm og behagelig sokk for utendørsaktiviteter. 91 % akryl, 5 % nylon, 3 % polyester og 1 % elastan. Ulike farger. Denne er megagod! Finnes HER.

 

Tensapparat! 3 funksjoner i ett apparat, TENS, EMS og massasje
Enkel i bruk med sine 78 forhåndsinnstilte program
18 av programmene kan også stilles inn manuelt. Jeg har dette selv og jeg hadde krepert uten. Fantastisk oppfinnelse! Finnes HER. og pads til HER.

 

Kanskje dette ga deg noen tips?:) Ellers er te og godt ullundertøy alltid godt å ha! Ha en fin dag:)

 

 

 

 

 

 

Reklame

3 tanker om “Julegavetips til fibropasienter!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s