Fibrojonetta, Livet

Time off! La meg være syk.

Tar meg en liten time off. … Fra hva? Fra livet, sykdom, meninger, ignorante mennesker, dumme mennesker og ikke minst falske sure og egoistiske personer!

Jupp, Im taking time off! Jeg orker rett og slett ikke mennesker om dagen. Eller, de beste vennene og kjæreste er greit.. Men eller vil jeg helst bare grave meg ned. Det er så mye negativt og egoistisk, og ikke minst – KAN JEG BARE FÅ LOV TIL Å VÆRE SYK?? Kan jeg vennligst få lov til å være meg selv, og ikke orke alt dere evnt orker, og hvis jeg mot formodning orker noe.. Da er det feil også, for jeg kan jo ikke gjøre for mye – er syk jeg vettu! Javel men en ting – fibromyalgi er en dag til dag sykdom (noe jeg antakeligvis har skrevet før). Den ene dagen er jeg kanskje sengeliggende, men jeg orker ikke å ha det slik jeg. Så hvis jeg klarer ja da trener jeg! Ikke belær meg med hva jeg burde og ikke.. ikke fortell meg at healing gjør meg frisk på 3 dager eller at alle verdens vitaminer er bra for meg – DA blir jeg frisk?!? Eller det evige spørsmålet om jeg har prøvd smertestillende?? Kjære deg, ibux for meg er som fluor for deg! JA jeg har prøvd det.

Jeg setter pris på ALT av tips og råd i forhold til sykdommen, det gjør jeg virkelig. Men å fortelle meg hva jeg MÅ og ikke, vel da har du møtt feil person – for jeg gjør stort sett det motsatte av hva jeg MÅ!

Akkurat nå vil jeg bare være syk, lære å leve med dette, trene, gråte, sove, være søvnløs og alt som følger med – for uansett hva som kan hjelpe – har jeg ikke møtt noen som er frisk fra fibro enda.

Reklame

5 tanker om “Time off! La meg være syk.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s