Fibrojonetta

Hvor har du vondt?

Jah er vi ikke alle glade i det spørsmålet. Svaret er jo gjerne : jo eh i hele kroppen… Neida kan du spesifisere det? Ja du det kan jeg, har du tid og kan latinsk? Flott, trochanter major, gluteus maximus, piriformis, trapezius osv osv….
Det skal virkelig ikke Være nødvendig å forklare hva hele kroppen betyr ville jeg tro og egentlig ikke lære seg alle musklene på latinsk.

En gang i blant blir vi bedt om å sette prikk eller strek der vi har vondt på en tegning. Første gang spurte jeg om jeg også kunne få bilder av de dypere musklene siden de ikke var tatt med på overflatebildene av kroppen. Personen overfor meg kikker rart og svarer; hvorfor skal du ha det, du er jo ikke lege? : nei sier jeg men jeg har en pasient jeg er i veldig tett oppfølging med som vet mye mer om muskler enn det du gjør…Ja det stemmer denne pasienten er meg, og jeg kan ikke sette prikk der jeg har vondt når jeg ikke har bilde av det..
Jeg fikk bilde;) så dere som sliter med å forklare dere, tegn i stede. For det er eneste måten vi ser at vi har vondt på.

image

Generelt er dette mine smertepunkter. Trykker man her ver du aldri om jeg tar salto eller kaster deg ut ett vindu. For jeg kan ikke kontrollere smertene mine. Det er ett av problemene med min sykdom. Og ja jeg har faktisk smerter på disse stedene for smerte kan ikke innbilles. ……

Fibrojonetta for Android

Reklame

1 tanke om “Hvor har du vondt?”

  1. hei! Jeg har selv fibromyalgi i en alder av 20 år, har hatt smerter siden jeg var 16 men fikk ikke bekreftet det før i januar.
    Jeg og har smerter på disse stedene du viser til. Det er utrolig vondt, og vet hva du mener med «du vet aldri om jeg tar salto eller kaster deg ut ett vindu».
    Håper du får en (nesten) smertefri dag! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s