Uncategorized

Mine meninger om LP…

I den siste tiden har det vært endel mediatrykk om Lightning Process. En behandling som skal gjøre det friskere, tilog med fra ME.Live Landmark er selvutnevnt norsk guru og burde vel vært anmeldt for reinspikka løgn!Det å få mennesker til å betale 15.000 kroner for at de skal tenke seg friske fra en nevrologisk sykdom, gjør meg kvalm! Jeg vil oppfordre dere til å lese dette publisert av en blogger. Helt fantastisk lesning.

Jeg må takke meg til at jeg har FM og IKKE ME.. Da jeg enda ikke har hørt noen sunshinestories om fibropasienter og LP. Jeg har selv nære venner som ble mye sykere av LP kurs – og det tar mange år å fortelle det. De blir hjernevasket til å tro at de gjør sykdommen sin, det er demmes feil at de er syke, derav et stort nederlag når de ser at de ikke klarer å tenke seg friske.

Heldigvis har flere pasienter nå varslet NAFKAM om LP kursene. Dette er viktig!

Jeg vil også tipse dere om denne bloggen – FMNYTT. for gode informasjoner og bra oppdatering!

Min mening er som sagt at LP er pure løgn! At denne prosessen kan fungerer for mennesker med psykiske problemer, er jeg overbevist om! Har selv hatt tøffe perioder, og ja det er mye tankene kan endre. Men å si at en nevrologisk sykdom kan tenkes bort – veeeel!

Dessuten må jeg få si, at når ble syk – brukte jeg fler år på å innse det, har vel ikke gjort det enda etter 8 år!Jeg sa til meg selv hele tiden : du er ikke syk!.. her sitter jeg da, syk men positiv – da burde vel egentlig LP funket med denne tankegangen, eller kanskje det er de 15.000 som gjør deg frisk – hva vet jeg;)Image

Reklame

4 tanker om “Mine meninger om LP…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s