Om meg

Ung kvinne med fibromyalgi. Hatt sykdommen i 15 år ca. Vil at verden skal få et bedre innblikk i hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Har i tillegg fått diagnosen endometriose som jeg må leve med:)

Skriver om det som faller meg inn, prøver å få inn endel forskning og artikler på veien. Spør om du vil; ganske grei å snill.

Reklame

12 tanker om “Om meg”

 1. Hei.
  Jeg fikk diagnosen Fibromyalgi i desember 2015. Har søkt om AAP, men har fått avslag. Har du gått på AAP, og hadde du «bare» fibromyalgi når du fikk AAP?

  Mvh
  En frustrert jente som har gått uten inntekt i 6 mnd 😔

  1. Hei. Når man søker aap og andre stønader skal man i prinsippet ikke se på diagnosen du har men hvilken funksjonsnedsettelse. Diagnose har lite å si i forhold til hvilke plager enkelt individer har så der skal man ta hensyn til hva man faktisk klarer. Veldig synd du møter motgang der, vanskelig for meg å gi noe råd men jeg vil råde deg til å få deg en fastlege som du kan prate godt med som kan hjelpe i kampen mot nav. Om du ikke har det allerede.☺

   1. Takk for svar 🙏🏼
    Man føler seg hjelpesløs i en sånn kamp. Det tærer på det psykiske og ikke minst enormt på det fysiske 🙈 Det har blitt sendt inn papirer enda en gang fra legen, så krysser fingrene denne gangen. Alle de tre saksbehandlerne jeg har hatt, mener at saken skulle vært godkjent, men det stopper hos overlegen.
    Liker bloggen din 🙏🏼
    Kjenner meg igjen så utrolig godt selv.

 2. For en veldig fin, interessant og lærerik blogg du har…!
  En knall go’e blogger er du!!!

  Ha en riktig fine kveld flotte deg!

 3. Hei! Jeg kom over bloggen din via Google. Jeg er kritisk og «undersøkende» av natur, i tillegg til mange andre ting, selvfølgelig (er vi ikke alle det?). Du har mye bra informasjon du legger fram, og på lettfattelige måter.
  Informasjonen er et godt utgangspunkt for videre «undersøkelser», også overfor slikt som fastlege.
  Helsevesenet (i Norge. Jeg har bare forsøkt her, men leser jo om hvor bredere/bedre man «angriper» slike ting i eksempelvis Tyskland) er jo vanligvis helt «crappy» med selve tilnærmingen når det gjelder pasienter med flere enn et par symptomer (maks). En brukket arm går helt fint, men en liste med flere enn 2 symptomer, så er det «teppefall» de fleste steder.
  Så jeg må bare si: Takker! 🙂

 4. Hei, jeg har også fibro og lurte på om du kan legge til en slik «send meg en mail når jeg har oppdatert bloggen» slik at de som vil kan få mail når du oppdaterer bloggen din som forøvrig er veldig fin. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s