Fibrojonetta

Tusen takk Nav.

Jeg vil få benytte bloggen min til å sende en stor takk til NAV. Uten dere hadde jeg aldri vært her jeg er i dag…….

Etter 5 jevne år i systemet må jeg si at jeg er så dritskuffet over hva de driver med. Jeg har ikke hatt de største problemene med NAV, i forhold til mange andre men jeg sitter i saksa å tør ikke gjøre en dritt med det.

Etter mange år som arbeidsledig og syk prøver jeg så godt jeg kan å holde motet oppe. Jeg prøver å forestille meg et liv som jeg vil ha, med noe givende og at JEG faktisk kan bidra positivt til noe.

Mange tror det er så lettvint å gå til NAV. Vel jeg vil du skal tro om igjen. I alle disse årene har jeg lagt fram mange forslag til arbeid/utdanning og kurs for å kunne komme meg ut i jobb igjen. Man får ja til et forslag, tenker positivt og er veldig innstilt på at dette skal jeg klare!!

Så får man ny saksbehandler… igjen… og igjen…. Da må man hele runden igjen da disse tydeligvis ikke har satt seg en millimeter inn i saken min, og man begynner på nytt. Ja ok, så får vi til en avtale der – igjen tenker jeg positivt og at dette skal jeg klare.  Nei, vet du – jeg får ny behandler igjen?

Jeg er rett og slett drittlei det forbanna systemet deres og hadde ikke vært for at jeg er avhengig av penger så hadde jeg bedt dem kjøsse seg en viss plass.

Når jeg ble syk, ble det endel utgifter til div privatklinikker og slikt + at jeg ville ta sertifikatet for å ikke bli låst. Så ja jeg har gjeld og trenger pengene.

Men nå sitter jeg her da, på 5 året – og enda vet ikke NAV noe om hva som kan gjøres. Jeg har vært i arb. utprøving – det skulle vi vel ta opp igjen mins jeg? Selvom GREP (superflinke folk, som har tatt seg av det) ga beskjed om at vi må tenke annerledes sålenge situasjonen er som den er.

Nei, vi må prøve igjen… (jobbet siden jeg var 14 forresten, hvis du trodde noe annet) Ja jeg sitter her da og psyker meg opp til å prøve igjen, og jeg VIL virkelig ha en jobb! Men NAV har vist glemt meg i 6 mnd… Lykke til med å kontakte saksbehandler!

I tillegg har jeg prøvd i flere år å starte på en utdanning, da jeg ble syk 1ste året på vgs. Fått klarsignal flere ganger – før …. YES ny saksbehandler!

Jeg forstår at de som jobber på NAV (kanskje?) gjør sitt beste. Men det er dere som faktisk setter oss syke i båsen latskap. Jeg prøver seriøst å endre livet mitt for jeg VIL IKKE sitte hjemme. Men hvis jeg gjør noe uten deres tillatelse, ja da sitter jeg her da…

Ja jeg har et muskelsyndrom men jeg er faktisk ikke dum. Jeg har GODE karakterer og er flink til å jobbe. Jeg bare står litt fast her…

Så hvis NAV vennligst vil ta kontakt innen 2013, setter jeg meget pris på dette. Hvis noen har jobb til meg også så tar jeg det og jeg!

Ja man blir psykisk syk av å være fysisk syk!

Jeg er drittlei og frustrert- så tusen tusen takk til nav for at jeg kan få lov til å føle meg som en liten shiiiit og ikke ha noen verdi. Takk for at jeg får støtten jeg trenger når jeg prøver å komme vekk fra dere.  Tusen takk.

Reklame

4 tanker om “Tusen takk Nav.”

  1. Huff! Det er et altfor kronglete system det der. Jeg har ikke en gang en fast saksbehandler. Det var ren flaks at jeg fikk snakke med samme person flere ganger, og dermed fikk igang litt handling (praksis). Nå har den personen sluttet, og den nye personen gir totalt blaffen i hvem jeg er (han tok seg ikke tid til å sjekke noe som helst om meg eller min situasjon).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s