Fibrojonetta

Fysioterapi overstått!

Idag var jeg hos fysioterapeut igjen for første gang på mange år! Jeg var veldig spent på om han klarte å si noe/evnt hjelpe meg – og det skal jeg love dere!

I utgangspunktet så er det hofter og nakke jeg skulle ha hjelp med. Jeg har skjeve hofter, og det påvirker jo hverdagen greit da det er vondt å gå mye, stå lenge og til tider vanskelig og ligge på sidene.

Nakken er jo stiv som en påle til tider, noe som er ganske normalt i den norske befolkning og ikke minst fibroen.

Vel, jeg kom med godt mot! Jeg trodde ikke at jeg hadde så store problemer med musklene i ryggen – men skjær meg laus! Jeg trodde vel på et tidspunkt at han var INNI kroppen min – men logisk nok var han ikke det. Når han begynte å massere rundt ved ribben og skuldre, kjente jeg godt hva den forbanna fibroen har gjort med kroppen min! Makan til spenninger og knuter har jeg aldri kjent! 

 

Så kort fortalt: Lett skoliose (skeivhet i ryggen), høyre siden min er like stram som en trampoline – da er det lett å puste, og trene riktig?? eh nei.. 

Hoftene skal vi prøve å rette på nå, eller hele ryggen egentlig! Heldigvis ikke skjelettfeil men muskulært. Kanskje innom en kiropraktor også.

I tillegg forplanter jo dette seg godt ned i bena hvor jeg har verdens mest betente sener! Ja jeg har en flott kropp<3 Så hvis dette ikke gir seg, blir det trykkbølgebehandling på disse.

 

Vet dere, jeg er SÅ GLAD:D Endelig noe som KAN gjøres noe med. Fibroen er jo er drittsykdom som er der uansett – så da får vi ta det vi kan gjøre noe med:D 

Oppdaterer selvfølgelig når jeg har kommet lenger i behandlingen!

Ha en fin dag.

 

«Hva vet vel jeg, jeg er bare en kroniker»

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s