Fibrojonetta

Jeg vil bare være meg litt

 Jeg vil bare finne igjen veien jeg var på. Hvem er jeg egentlig og hvor hører jeg hjemme? Ikke her jeg er nå hvertfall:) Jeg skal bruke tid på å gjøre det som er best for meg selv. Jeg skal drite i alle selskapene jeg ikke orker i, og ikke minst alt som alle andre vet om meg. Synes forresten det er ganske kult at verden kan så mye om meg, og jeg ikke vet en døyt:)

Jeg er lei av å forklare fibromyalgien og hvordan det er å leve med den – så jeg sier det nå: hvis ikke du gidder å forstå så la være å spørre. Da sparer du meg for mye energi:)

Jeg skal bruke tiden på å trene meg opp så godt jeg kan, for jeg vet at det kommer dårlige perioder – og en ting er sikkert, vinteren kommer! Jeg bruker alt jeg har av råd til fysioterapi – kun fordi at jeg skal kunne få det livet jeg vil. Jeg skal le og gråte fordi jeg føler for det. Jeg skal spare alt jeg kan av penger KUN fordi jeg vil ha en ferietur. Jeg skal slutte å late som om jeg ikke bryr meg om dritten som blir slengt og jeg skal virkelig få sagt ifra til deg neste gang. Er du klar for det??

Jeg skal våkne å tenke at jeg er heldig som faktisk lever, for det er ikke noen selvfølge.. Det er heller ikke det første jeg tenker når jeg står opp. Jeg skal fokusere på hva JEG vil! Uansett om det så er å forlate de nærmeste, eller såre noen jeg er glad i. 

Jeg er meg, og nå er det på tide at jeg blir til<3

Reklame

5 tanker om “Jeg vil bare være meg litt”

  1. Du er tøff Camilla. Stå på, ikke la bygde udyret og andre ignorante uvitende vinne. Håper du finner deg selv snart, for jeg kommer til å savne deg, humoren din og vittighetene dine mye. Og hvem skal spise sjokolade med meg kl 3 om natten nå 😉 Kjempe glad i deg. Håper du fortsatt kommer og møter oss til sommeren ❤ Stor klem fra Anette ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s