Fibrojonetta

Dagens outfit og endometriose.

Tenkte jeg skulle misunne dere med dagens klesstil:)

Sokker fra Lindex (sorte og rosa selvfølgelig), blå nydelig skjorte fra sykehuset i Porsgrunn og nål og plaster fra samme sted!;)

Men så over til noe litt mer seriøst! Operasjonen gikk kjempefint. Det ble laget et snitt i navlen – ikke noe mer. Jeg sov grulig godt i en halvtimes tid! Synes egentlig jeg ble vekt litt tidlig. Ikke noe reaksjon på narkosen i ettertid og formen er bra nå. Litt luftsmerter i skuldre og mage men ikke noe å klage på – i love ibux og paracet!

Men jeg fikk jo da konstatert ganske omfattende endometriose. Litt delt i følelsene, men jeg er glad for at de grusomme smertene mine hadde en grunn. Jeg er såklart også litt lei meg fordi for min del holder det virkelig med fibromyalgien – men jeg skal nok overleve endometriose også. Som jeg forsto har det ikke satt seg noe på eggstokker eller livmor – noe som er positivt da jeg slipper å tenke på nye operasjoner.

Jeg skal opp igjen til poliklinikk for en prat om mulige behandlinger. Som sagt i forrige innlegg er endometriose en kronisk sykdom – men hverdagen kan bedres! Så jeg gleder meg til å få mer svar, da graviditet ikke er aktuelt enda( jupp det hjelper)

Men ellers, fin i formen og klar til nye tak:)

Reklame

2 tanker om “Dagens outfit og endometriose.”

  1. Hehe! Knall bra outfit da;)

    Men fra spøk til alvor… Bra operasjonen gikk bra!!
    Da er det bare å starte å sette seg inn i den nye sykdommen da… Lykke til! Masse varme god bedrings klemmer til deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s