Fibrojonetta

Laparoskopi – Endometriose!

Jessda, imorgen er dagen! Da skal jeg legges inn på dagkirurgien for laparoskopi. (kikkehullsoperasjon)!

Laparoskopi er slik:

De skal altså inn i navel og litt rundt i magen for å sjekke meg for endometriose.  Kort fortalt er endometriose (uttales ”endo-metri-ose”) en tilstand der vev som ligner livmorslimhinnen (blodet som kommer ut under menstruasjonen, og som er innvendig i livmoren) finnes utenfor livmoren, som for eksempel i bukhulen. Der kan ”blodet” feste seg, lage blemmer, cyster og sammenvoksninger mellom eggstokker, eggledere, tarmen, blæren og de andre organene. Les mer HER.

Jeg HÅPER de finner noe, for disse smertene er uendelig vonde. Og ja jeg er nesten villig til å vedde på at de er verre enn fødsel! (hvor mange ertet jeg på meg nå;)?) Neida, men som sagt det er grusomme smerter under «uka» og ellers.

Jeg skal først å fremst ligge i narkose og bli blåst full av gass – så de har litt bedre plass og jobbe på. Tenker jeg blir seende slik ut:

Så nå er det bare og grue seg ferdig for dette er en ganske enkel operasjon – men jeg klarer ikke roe meg for det.

Men vi krysser fingrene for både det ene og det andre – ikke minst at jeg våkner fra narkosen – hørt det er en fordel nemlig.;)

Så enn så lenge – ha en knall uke:)

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s