Fibrojonetta, Livet

Energier – min eller din?

Det å ha en kronisk sykdom gjør at man må lære seg mange nye ting. Man må prioritere annerledes, man må tenke annerledes og ikke minst – være flinkere til å fordele energien sin.

Det har skjedd mye siste tiden, jeg har ikke hatt noe godt å blogge om, derfor en pause.

Kort fortalt har desverre Doktor God blitt lagt ned, men det er startet en ny gruppe som du finner HER. Der er du hjertelig velkommen:)

Jeg bare trengte en pause nå. Jeg må bli flinkere til å ekskludere mennesker og situasjoner som «trigger» negativ energi i meg, for da blir hverdagen mye vanskeligere. Det er mange som kanskje ser på meg som en negativ person, som fort kommer i forsvar når det er snakk om FM. Jeg forsvarer ikke FM som sykdom, men jeg må forsvare hvem jeg er, og hvordan jeg lever med sykdommen. Alle er forskjellige – jada jeg blir lei klager, ikke minst mine egne. Men jeg lukker ørene. Jeg vrir det til noe positivt.

Man kan ikke si at kronisk syke personer er så negative (noen unntak som med alle mennesker såklart!) – men vi kjemper ganske så stille. Og de gangene vi kanskje trenger å få det ut, er det ikke bestandig så positivt.  Men vet du, se på det som en utfordring. Det gjør jeg.

Hvis jeg har en dårlig dag, er negativ – og andre skriver de har trent masse, eller vasket hele huset. Ja så bra!:D det er kjempeflott for deg, selv har jeg ikke gjort en dritt idag og er godt fornøyd med å ha klart å gå på do!

Hvis andre har en dårlig dag, da tenker jeg at de trenger støtte! De trenger ikke høre at de er så negative, for dette trenger ikke være så galt. Det holder masse med en støttende klem, eller noen positive ord for at f.eks jeg skal kunne tenke litt mer positivt!

Vi er alle en del av en stor verden, som skal leve sammen i ganske mange år. Hvorfor ikke bruke det DU har til noe positivt når andre har det tøft? Hvorfor ikke sende en vits eller gi dem en støttende klem? Det viktig! og DU kan gjøre noe med det. Jeg er bare så lei av å måtte forklare, tenk litt selv, prøv å hjelpe istede.  JEG har ikke tid eller ork, det har ikke de fleste andre heller.

Man gjør ting negativt selv også eller hva???

Tenk på det…

 

Reklame

3 tanker om “Energier – min eller din?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s