Fibrojonetta

Survivalmode

Det er jaggu der vi er. Jeg hadde glemt hvor ekstremt VONDT det kan være å ha fibro. Ikke verkende men vondt! Men det går bra- det går over en gang men denne høsten her har virkelig virkelig tatt knekken på kropp og sinn. Jeg håper dere har det fint. Hvor mye bloggen gir både meg og dere for tiden er ikke godt å si 😂 men jeg håper å få litt rutine på det når kroppen skjønner at den kan puste på egenhånd.

Bedre tider kommer en eller annen gang💓

2 tanker om “Survivalmode”

  1. Heia der 😊!Du er så flink til å sette ord på hvordan det føles å ha fibromyalgi, takk for det 👏!!Vi finner trøst i hverandre vi som sliter, godt å vite at en ikke er alene . I høst og vinter har det vært ille med verk og ubehag , men skjønner at vi er mange som har betalt medlemskap til hylekoret 😉!!! Så vi på Sørlandet har hatt vår del av regn, tåke og vind , enorme mengder. Det merkes 😪!Sender deg klem og takk for fine mail, og ønsker deg en gledelig jul 🎄🤶!Mvh Tordis. Sendt fra min Galaxy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s