Uncategorized

VINN SOLPASS!

Jess, nå som vinteren er her er det veldig godt å kunne legge seg i en god og varm solseng, drømme seg litt bort!

Jeg har vært så heldig å fått 10 solpass til en verdi av 100 kroner ( 20 for kortet+ 80 soletid). Disse solpassene fra Brun og Blid er geniale, for du får 20% mer solingstid enn med vanlig cash!;)

Klar for konkurranse?

1: Trykk liker nederst på dette innlegget!

2:Jeg vil at dere skal skrive hva sol gjør med dere OG hvilket Brun og Blid solsenter som er nærmest deg! Legg igjen en kommentar, husk å få med mailadr. så jeg vet hvem som vinner!:)

Jeg trekker 10 heldige vinnere til fredagen!

Lykke til:)

Reklame

23 tanker om “VINN SOLPASS!”

 1. Brun og blid Arendal er nærmest meg 🙂

  Sol gjør meg på bedre humør, i bedre form (mindre vondt i muskler og ledd) og jeg føler meg finere:) Er egentlig utrolig deilig å føle seg litt fresh av og til i en ellers veldig syk og smertefull hverdag 🙂

  hegste_ho@hotmail.com

 2. Sol gir meg varme. Har en kropp der eg nesten altid fryser innvendig ( selv om det er varmt inne, går eg altid med en ekstra flisjakke) og da er det godt med litt sol som tiner meg opp. kjenner at eg er mye friskere etterpå…… er ikke så uvel å kvalm. Ja det hadde varmet midt indre og gjort at eg fekk en bedre dag 🙂
  Vallehaiene.

 3. Sol gjør at jeg ikke merker så godt smertene jeg har i kroppen. Deilig å slippe det innimellom og glemme for en liten stund. Et solpass hadde passet perfekt på en sliten mamma med mye vondt. Nærmeste Brun og Blid er: Åssiden. Hilsen anja_natasha@hotmail.com

 4. Sol gjør at jeg føler meg bra. Det er godt for sinnet og for kroppen. Du føler deg bra etterpå både fordi det har vært deilig og avslappende å bare ligge der med musikken på og fordi man blir jo brunere. Å være brun gir meg mer selvtillit og at jeg føler meg bedre. Jeg blir glad og føler meg ny etterpå.

  Brun og blid på Blomsterdalen senter er nærmest meg.

 5. Brun og blid hjelper så godt for den stive kroppen min. Løser opp muskler og humøret . Deilig med sol da slapper jeg av.

  Nærmeste brun og blid er på kilen i tønsberg.

 6. Litt sol hjelper mot den dunkende smerten jeg har i hele kroppen, og den øker selvtilliten litt når man føler seg brun og ser bra ut 🙂 Ingenting er som å legge seg godt til rette der, og bare ha noen minutter helt for seg selv med god musikk.. Bare slappe helt av og «rømme verden»..

  Nærmeste Brun og Blid er for tiden på Åse i Ålesund, men om et par uker er det i Sandefjord 🙂

 7. Fantastisk med sol i denne mørketiden! Gir mange gode D-vitaminer som vi nordboere trenger. Og så blir du jo Brun og Blid 🙂

  Nærmeste solsenter er Brun og Blid på Maxi, Sandnes

 8. Elsker sol og varme 🙂 når jeg ligger i solsenga drømmer jeg meg bort og » glemmer » alt det vonde 🙂

 9. Sol og varme myker opp en stiv og krøklete kropp. Også føler man seg mye bedre, ser bedre ut og det hjelper på selvtilitten at man har litt farge i ansiktet og på kroppen, i stedetfor å se grå og gusten ut. Fikk ikke med meg den lille sommer sola som var heller, da lille tassen min hater at det er varmt, så jeg måtte være inne på fine dager, blæh, hehe. Er lenge siden jeg har fått knekt meg ut til å ta sol, men trenger det sårt, for det er pur medisin. Hvis jeg vinner et solkort, så får jeg det sparket i baken jeg trenger til å ta litt vare på meg selv når det gjelder det også igjen 😉

  Nærmeste brun og blid er Jernbanegata i Sarpsborg

 10. Eg merker det at når eg tar sol, så myker det opp kroppen min, mye av smertene mine forsvinner, og så føler eg meg så mye mer frisk:-) Har noe med selvfølelsen å se litt «opplagt» ut.

  MEN alt koster penger, så det blir ikkje så ofte som eg kunne tenkt meg…

  Nermeste Brun og Blid senter er på Mix på Åkrehamn( 3 km)

 11. Jeg tar sol for å skjemme bort meg selv litt, hjelper på kropp og sjel..
  Får fri fra den ellers så vonde hverdagen en liten stund, og det er så herlig!

  Nærmeste Brun og Blid er rett borti gata, Hamar : )

 12. Jeg liker å ta en soltime fordi varmen myker opp mine stive muskler, det er også deilig med litt alenetid i en hverdag hvor mye av tiden går til hus og barn, så blir jeg jo både brun og blid! 🙂

  Nærmeste Brun og blid er Strømmen og Lillestrøm.

 13. Jeg har en venninne som hadde elsket å få lov til å sole seg litt, myke opp litt i kropp og sjel og få i seg den viktige vitamin D som vi har så alt for lite av nå om vinteren! Hun er en solstråle som selv fortjener noen solstråler 🙂
  Nærmeste Brun og Blid er Kleppestø på Askøy 😉

 14. Sola er god, sola er toppen, sola er varm og den bruner på kroppen.. 😉 Sola gir meg overskudd og energi, den varmer opp stive muskler og en frossen kropp, og den fyller opp d-vitaminlageret mitt. Ja, også hadde det vært fint med litt farge på min melkehvite kropp 🙂

  Nærmeste Brun og Blid er Austmannaveien i Haugesund 🙂

 15. Sol varmer og myker opp kroppen, samt at det er en liten pustepause fra verden og alt føles bedre etter en pause. 🙂
  Nærmeste Brun og Blid er på Steinkjer.

 16. Sola er fantastisk 🙂
  Jeg føler meg mye bedre etter litt sol,ikke minst gjør det noe med både humøret og velværet…kan til og med få meg til og føle meg litt sexy ,9 hehe…
  Kroppen blir mjukere og varmen iler gjennom kroppen. SOMMER !!!

 17. Deilig å kjenne varmen varme opp en stiv Fibrokropp, hjelper på humøret og lindrer litt på smertene:-)

  Mitt nærmeste Brun og Blid er på Jessheim 🙂

 18. Solen gir meg masse mer energi og jeg føler meg litt bedre.
  spesielt nå i denne vintertid 🙂

  Nærmeste Brun og Blid er solsenteret på Kleppestø 🙂

 19. Sola gjør så mye godt 🙂
  Den varmer og myker opp min stive, gamle kropp og og istedenfor å se gusten og bleik og sliten…ser jeg så mye bedre ut..fresh og super…hjelper masse på humøret ..helt fantastisk:-))

  Nærmeste Brun og Blid er i Lillestrøm :-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s