Fibrojonetta

That time again..

Velkommen til runde nr 3819947 av «smerteeksplosjon og søvnløshet». Hva kan jeg hjelpe deg med ? 😥

Jess da er vi på denne runden igjen. Først av alt – det går fint! Det er bare så uhorvelig slitsomt atte fy. Siste dagene har jeg hatt betong i hele kroppen tror jeg. Alt er over evne tungt, alt er bare tomt. Da demrer det jo litt at det kan være det har gått litt langt nå. Meeen det var for seint gitt! I natt har hoftene mine byttet plass, leggen hever (usikker på om den sprekker ifht smerten), ryggraden fant ut at den skulle prøve å bli pinne. Musklene i rygg/mage (indrefileten) trooor jeg prøver å starte Halloweenfest uten og ha invitert meg. Relativt dårlig gjort må jeg si.

Kort oppsummert er kroppen på krigsstien, hodet er veldig VELDIG lei av å prate med kroppen for de blir jo f@ds ikke enige!

Om 3 timer har jeg tannlege- gi meg styrke.😂 er heldigvis en kort visitt men noen av dere kjenner dere nok igjen i utmattelsen som følger etter slike timer. Når jeg kommer hjem igjen er jeg stygt redd for at senga mi ikke får stå i fred – så jeg håper jeg kan få reddet inn bittelitt «overskudd» som er i underskudd.

Håper du har en bedre periode💕

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s