Uncategorized

Er du noen gang redd?

Dette spørsmålet fikk jeg for en god stund tilbake. Og svaret mitt var kort og konstant NEI – fordi legene sier at det ikke skjer noe farlig med kroppen, som med feks. leddgikt o.l

Her om dagen var jeg sengeliggende, jeg hadde store smerter i hoftene og generelt. Da begynte tankene igjen og JO jeg er redd. Jeg er redd for hva denne sykdommen kan gjøre med meg, for jeg har ikke kontroll! Jeg vet ikke om den påvirker meg om 20 – 30 – 40 år! Ingen vet det. Nå er det vel fler av dere som vil si; Joda men vi har jo ikke sett noe galt med fibropasienter over årene.

Nei du har kanskje ikke det – men hva med kreftrisikio? har vi større sjans til å få det? Vi vet at mange kvinner med fibromyalgi har endometriose. (noe jeg selv skal utredes for). Hvordan skal jeg kunne føle meg trygg på at denne sykdommen er harmløs i lengden, når jeg til tider ligger i et smertehelvette uten like, og gråter meg tom.

Så ja…. jeg er redd.

Reklame

3 tanker om “Er du noen gang redd?”

  1. Klart du er redd….det er jeg også! Redd for hvordan sykdommen utvikler seg videre, redd for fremtiden og hvordan den ser ut…
    Det er helt greit å være redd. Menneskelig ❤
    Stor klem til deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s