Fibrojonetta

Lyder fra hel….

Altså. Noe av det værste med dette opplegget som kropp og hjerne styrer med her – er faktisk hvor ekstremt sensitiv hørsel jeg har! Du må gjerne tro jeg tuller altså – bare spørre gubben. Han må ikke finne på å puste for høyt eller ha pipelyd i nesa! Han hører det ikke selv- men for meg er det som om noen skriker meg i øret når han er 2 meter unna.

Jeg skjønner det kan være vanskelig, det høres jo veldig rart ut. Men jeg har det jeg vil kalle ekstrem hørsel! Hver minste lyd høres ut som et bombeangrep i hode! Dette er værst når jeg er veldig sliten, det skal sies . (Men når er ikke jeg sliten a;)

Sååå. Idag skulle vi en liiiiten tur innom et kjøpesenter- en vare vi måtte få bytta. Vi var der vel i ca 30 minutter – fikk vi gjort alt vi trengte. Jeg tuller ikke… men etter de 30 minuttene så klikker fader meg hue altså. En «normal » person merker jo også støy på slike senter men du kan faktisk gange den med 4!

Jeg ser sikkert forbanna sur ut hvis noen møter meg (Jeg er ikke det !!). Jeg må bare konsentrere meg enormt mye om hva eller hvor vi skal og ikke minst utelukke lyder. (Ikke at det går )

Så da er det ut i bilen- hjemturen foregår i halvsvime med nakkesmerter, hodepine og kvalme… (Takk Gud for NRK Klassisk på radio )

Ja det er ekstremt frustrerende fordi jeg vil ikke bli utmattet fordi folk er i live liksom. Så når man da lurer på hvorfor jeg ikke er så veldig sosial eller er med på alt… DETTE er en av hovedgrunnene. Støy og lyder tømmer meg enormt for krefter i perioder- og jeg kan desverre ikke kontrollere dette.

Så nå skal jeg bare sitte sånn her å drikke kaffe. Vente på at hue lander og susing i ørene gir seg.

Ja jeg er våken- litt hvertfall..;) ha en fin fredag.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s