Fibrojonetta

Yogaball på dasslokket…

Varmen er jo nydelig! Men det er nå ikke fibrotrollet helt enig i etter så mange uker. ( jeg ber til høyere makter om at det faktisk kommer regn imorgen!!) Jeg synes denne sommeren har vært helt rå- det skal sies, men det er litt i tyngste laget for en kroniker som meg nå. Når man lever med hetetokter hele året så blir det ganske så skjønt i så varmt vær.

Hoven som en forbanna vannmelon, sånn seriøst feit på plasser man ikke kan bli feit. Å ja – det er jaggu vann og betennelse.! Når det føles som man sitter på yogaball på dasslokket og du får merker på beina etter 5 min med ankelsokker… da er det jaggu på tide å legge hvalkadaveret i hvilepositur altså.

Vi holder på med oppussing ( ikke frivillig men fukt må fjernes og tettes igjen!) Så det går så det synger om dagen. Jeg prøver å bidra alt jeg kan med tanke på at jeg har en syk mann og en enestående familie – spesielt pappa som bidrar enormt med hjelp, så klarer jeg ikke helt å stå på sidelinjen heller..

Jeg vet smellen kommer. Jeg kjenner godt den er på vei. I går kveld lå jeg kjente jeg bare etter alle de forbanna mulige smertene som man kan ha.

» ja men de har jo finni ut masse om fibro da og det er jo bare i musklene» – Jesus take the wheel! Tenker jeg da.

Hadde jeg KUN hatt vondt i musklene hadde jeg priset meg overlykkelig. De kan tøyes, varmes og kjøles.. men når den værste smerten sitter i nervene? ( massasjetips til de?😂) og ikke minst i fascie! Jeg er sikker på at jeg har maur som har fightclub i kroppen, drar og strekker, gnager litt, pisser litt … gudene vet.

Fascie er en tynn hinne av mer eller mindre fast bindevev som omgir den enkelte muskel og dens sener. Fasciene kan tjene til utspring og fester for muskler, og som «opphengningsbånd» som holder muskler eller andre organer på plass.

Jeg kan i allefall informere om at muskler er det minste problemet i disse perioder! Og at en oppdager ganske mange forunderlige sener og diverse med tiden 😂

«Dra på stranda da vel»… joda for avkjøling er jo det supert men sist jeg bada så ble jeg ikke kurert.🙄 dessuten så må jeg innrømme at når man er supersensitiv på lyd, og ikke akkurat tåler stress så meget at det gjør noe så er faktisk den turen til stranda mer krevende enn å ta seg en kald dusj. Skrik, rop, trafikk (kø), ++ er bagateller! Jeg vet det. Men ikke for min vakre fibrohjerne som faktisk styrer seg selv.😑

MEN heia sommer, det er helt nydelig sånn utenom det.😂 det er faktisk det.

Så nå skal jeg nyte skygge og grader som nærmer seg 29 i stedet for 39. Tensapparat, kompresjonsmaskin, kopping og massasje – rart jeg er sliten ? 🙈

Ha en strålende helg❤

Reklame

1 tanke om “Yogaball på dasslokket…”

  1. Ja – her kjenner jeg meg igjen! Litt for mye av en god sak og maur i føtter og ankler….! Kjenner det, ja.
    Sluttet med ankelsokker gir flere år siden, 🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s