Fibrojonetta

Kunnskap og respekt

Et veldig kort innlegg her – men jeg har opplyst flere ganger og vil nå gjøre det igjen. Jeg har brukt utallige timer på oversetting av forskning og rapporter/innlegg for denne bloggen.. for dere lesere.

Det å sende meg frekke meldinger om at jeg ikke vet hva jeg snakker om eller at jeg feilinformerer alle – det gidder jeg ikke. Jeg har alltid sagt at jeg tar ikke ansvar for det som står i disse innleggene som er hentet fra andre sider – jeg har kun oversatt og videreført informasjon som jeg har synes har vært av interesse – for å informere dere og kanskje gi dere en bedre forståelse- både som kronikere og pårørende. Mye av informasjonen er nå gammel, da min fulle oppmerksomhet går til mannen som har MS – har jeg ikke energi til å jobbe like effektivt med dette.

Jeg håper dere kan respektere dette og heller bruke innleggene som lærdom og ikke tro at alt som er skrevet her er medisinsk bevist eller lignende. Jeg har gjort dette for å lære mer – for at kanskje noen dager skulle bli lettere…

Reklame

1 tanke om “Kunnskap og respekt”

  1. Har hatt fm i mange år, og er nå 100% ufør. Har fulgt dine innlegg i lang tid og har funnet mye trøst på veien. Deilig når noen orker å dele tanker og erfaringer ! Det er tunge tak innimellom,  og da tar jeg gjerne en tur innom FibroJonetta !  Fint å se at vi mange ganger er i samme båt. Mannen i huset her møtte veggen kraftig for tre år siden, og blir neppe arbeidsfør igjen. Vi vet hvordan motbakker er ! Stå på , du er topp !!

    Sendt fra Galaxy Tab

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s