Fibrojonetta

Evig din

Fibromyalgien altså.  Jeg er så sliten av å ligge å kjenne på at kroppen ikke vil.
Når man endelig får roen med sitt eget liv så er det ny runde med lege og idiot kropp. Jeg Vet dette er skikkelig trasseinnlegg men jeg må ha det ut av systemet, og hvem er vel bedre til å forstå enn dere 💓

Føler jeg er tilbake til starten, før jeg var diagnostisert og endelig fikk bekreftelse på at jeg hadde en kropp og et nervesystem som ikke samarbeider.
For nå er kroppen i krig med meg og seg selv.  6 uker med det som for «normale» mennesker kan kjennes ut som influensa og omgangssyke og lungebetennelse,  mangel på alt av vitaminer og en påle inni nakken og belte rundt brystet.

Men alt er bra. Prøver er fine. og det er jo bra. Men ikke når jeg til tider troer kroppen min dør fra meg. Jeg har prøvd behandling, trening og gudene vet. Det som vanligvis hjelper litt, gjør meg dårligere.  Så hurra for fibromyalgien! Når jeg trodde jeg hadde litt kontroll måtte du bare si ifra ×20. 😕

Håper dere får en fin uke. Jeg har så mange innlegg jeg skulle gjort ferdig men… dere henger vel med fordi om jeg er treg håper jeg. 💓

Reklame

2 tanker om “Evig din”

  1. Jeg leser og kjenner på at jeg ikke er alene i denne smerte verdenen vi lever i. Våkne hver morgen og kjenne på håpløsheten.atter en ny lang dag med smerter. Spør meg selv mange ganger hva er vitsen med alt? Ingen som ikke lever med dette forstår. Ikke engang legen. Ut på tur..trene, bla bla..jeg prøver når jeg orker..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s