Fibrojonetta

Kneskål savnes..

Eller jeg har den jo. Men den vil ut av posisjon så den føles som den sitter midt på leggen. Sist jeg sjekket anatomisk atlas så skal den ikke Være der?:)

En merker virkelig at vinteren er på vei, og kombinert med fuktig Vær så vet vi jo hvordan fagene blir. Jeg kjenner jeg ikke takler helt denne overgangen enda, men jeg vet at om en liten stund vil jeg ha mindre vondt. Hvis jeg overlever så lenge 😉 i mellomtiden får vi kose oss med varme bad, drikke eller hva som hjelper. Ønsker dere en god uke 😙

Fibrojonetta for Android

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s