Fibrojonetta

jeg tenker på..

hvorfor i allverden jeg startet å blogge?? Jeg har ikke noe svar… Meningen var vel å informere om forskning og div. måter vi kan få en bedre hverdag på.

Men jeg er rett og slett lei. Jeg prøver så godt jeg kan, kun for å hjelpe meg selv og andre i hverdagen som kronisk syk. Jeg blir sliten av å skrive om stoff, som jeg finner intr men sikkert ikke resten av verden.

Jeg er ikke en person som orker å skrive om dagen idag, middag, klær eller div slikt. For min hverdag er det samme hver dag. Jeg våkner, hvis jeg har sovet i det hele tatt, har smerter, er stiv og prøver å leve med det.

Jeg er lei av folk som ikke prøver, lei av mennesker som klager uten å prøve, lei av de som sier at alt blir bra om man tenker positivt. Lei.

Jeg takker alle som har fulgt bloggen, jeg kommer til å fortsette med jevne mellomrom – men mest som forskning og tips – så får dere følge med om det er intr:)

Kommer et intr. innlegg ganske snart men alt må oversettes så tar litt tid:)

Hejhej

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s