Fibrojonetta

Nå vil jeg bli frisk jeg…

Noen som kan bidra? Bare putt meg i en boks, eller gjør hva du vil – bare jeg blir frisk er du snill<3

Tankene strømmer på, hver eneste dag – på hva som kunne vært, kunne blitt eller hvorfor jeg er her idag. Jeg synes faktisk det er ganske så tungt – ja jeg vet mange har det værre enn meg men det er ikke gøy å være syk – uansett sykdom eller alder.

Jeg vil kunne herje som en annen idiot og kunne la være å tenke på hvordan kroppen KOMMER til å reagerer på ting jeg vil. For det gjør den.

Jeg blogger ikke så altfor mye om dagen – fordi jeg er i en prosess med meg selv.. tror jeg…;)

jeg skal nemlig bli frisk nå. Jepp!! Nei, jeg vet vel som alle andre at det er så å si umulig – men jeg prøver så godt jeg kan å endre tankene mine. Til at det ER håp for et liv, det ER mulig å kunne fungere litt mer enn jeg gjør nå. Det ER mulig å oppnå ting eller oppleve morro. Det MÅ jo være det?

Det kan jo ikke være meningen at en skal sitte på den slappe ræva å tenke stygt om seg selv resten av livet? Det er jeg i såfall motstander av – å velger herved å ta en annen bane!

Ulempen er at man har alltid tanken i bakhodet – at det kan smelle. Og det treffer som oftest hardt! Dette tar tid – jeg er dritsliten bare av å endre tanker. Lite søvn, mat og lite trening er ikke ypperlig for meg det heller. Men det må jo snu en gang.. om så bare for en periode<3

Jeg nekter å gi opp – jeg blir kanskje ikke frisk, men jeg skal ta over livet mitt litt etter litt så jeg hvertfall kan se tilbake å si jeg prøvde<3

Hva har hjulpet dere i å holde på håpet?

*drømmer meg bort litt jeg*

Reklame

6 tanker om “Nå vil jeg bli frisk jeg…”

  1. Har ingen svar dessverre. Leste nettopp en liten bok om balansenøkler. Fin bok som fikk meg til å bare ville være, ikke gjøre så mye..

  2. Jeg sliter/har slitt mye slik som du gjør. Er inne i en god periode nå som jeg tror er langvarig. Såklart vil noen dager være tøffere enn andre. For å føle meg så frisk som jeg kan akkurat nå, må jeg kutte ut sukker og hvete. Spiser mye proteiner, egg, melk, kjøtt. Ellers er jobben min slik at jeg må ut og røre meg hver dag, jeg jobber med hest. Trener 2-4 hester om dagen, og forer de om kveldene, av og til på morgenen. Når jeg sliter, så ber jeg bare meg selv ta meg sammen og går ut og trener hest. Blir jeg sliten legger jeg meg litt og ser på en serie eller to. Det fungerer ganske greit, heldigvis bor jeg med og jobber for fantastisk forståelsesfulle mennesker. Vi har i tillegg stort fokus på korrekt bevegelse, som jeg også tror bidrar i en friskere hverdag. Det er som et eget rehabiliteringssenter, i grunn 🙂

  3. Godt spørsmål du stiller der… har vel egentlig aldri funnet ut hva som gjør at jeg fortsatt håper å bli frisk. Men vi har vel forskjellig utgangspunkt…jeg har 3 barn, mann og hus…ikke det at det holder håpet oppe, men det hjelper på at jeg ikke ser svart på alt. Selv om jeg mange ganger er laaaangt nede, og ønsker at alt skulle vært annerledes, så kommer jeg opp igjen,, Har prøvd forskjellig behandlinger, medisiner osv uten gode resultater, så akkurat det har jeg gitt opp, men vet jeg må holde meg i bevegelse hvis ikke stivner jeg totalt. Vel, dette er ikke til noen hjelp for deg sikkert, bare litt av tankene mine..
    Håper du finner noe som gjør at du greier å holde håpet oppe! Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s