Fibrojonetta

Til den perfekte…

Dette er til deg. Du som har alt som du drømmer om, som alltid mener livet ditt er perfekt. Til deg som alltid trakaserer meg fordi jeg ikke vil ha barn enda, er gift enda eller fordi jeg har integritet. Til deg som vil at alle skal ha ditt A4 liv (som ser himla kjedelig ut btw!)

Grunnen til at jeg bruker det å få barn og jobb som eksempel er at det er et helvettes mas fra en annen dimensjon om det!

At ikke du heller prøver å bli syk!? Det er kjempespennende. Du vet aldri hva hverdagen bringer, du vet ikke om du klarer å stå opp en gang:D

Neida, unner ikke min verste fiende denne sykdommen (kanskje bare en liten periode;) .

Det er jo supert at du har det fantastisk – men har du tenkt på at andre ikke vil ha det slik? har du tenkt på at noen faktisk har drømmer her i livet? For meg har ikke det du har en verdi om jeg fikk den kastet etter meg en gang – det er ikke mitt liv. Jeg nekter faktisk å få barn på kommando, (det er jo ikke så viktig med integritet, bare få, å lemp videre.) og ikke minst jobb. JEG VIL JOBBE! tror du jeg liker å sitte hjemme å rakke ned på meg selv hele tiden fordi jeg er syk? (hadde forresten ca 4,7 i snitt fra ungdomsskolen btw så jeg ekke dum) Desverre.

Jeg skulle noen ganger ønske at jeg kunne lagt meg selv til side og fulgt strømmen – men jeg klarer det ikke.

Så la meg leve mitt liv, la meg få trene på å få barn (øvelse gjør mester), la meg få lov til å være fattig fordi jeg lever på meg selv – la meg få dra langt vekk å aldri komme tilbake. La meg få herje på jentetur, eller bruke alle pengene mine på treningstøy og sko! Det er ikke ditt problem!

Dette er ikke myntet på alle med barn eller jobb – for heldigvis kjenner jeg mange mennesker med barn og jobb, eller som jobber rææææva av seg! De er mine venner og jeg er himla stolt av dem.

 

Reklame

2 tanker om “Til den perfekte…”

  1. Klappe klappe :-)) Første gang på bloggen din. Vi har mye felles ser jeg, dessverre. Nå skal jeg kikke meg litt rundt her :-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s