Uncategorized

Det holder ikke med fibro mener du??

Jeg må igjen bare få blåst ut litt om intetanende vesener som tror de kan alt om alle mennesker i verden, IKKE minst om hvordan alle mener det samme.

Vedkommende mener at fordi det er lagt fram i doktor god at 70 av de med FM har ME og omvendt (jeg har aldri lagt dette fram, og kan ikke stå inne for det) så VIL vi med fibromyalgi ha ME?? Fordi vi med fibromyalgi ikke blir trodd….

Vet du hva? Du er vel den minst reflekterte personen jeg vet om! Det å si at jeg (ja for du tar alle under en kam i innlegget ditt!!) VIL ha ME gjør at jeg har lyst til å brekke meg. Jeg unner INGEN å få hverken FM eller ME, og jeg konsentrerer meg om MIN sykdom, MIN hverdag! Du virker som en person som bare må fram å si du har ME for da er det mye mer synd på deg!

Vel jeg har MANGE venner med begge diagnosene, fibromyalgi og ME! INGEN av de har noen gang snakket ned om den andre diagnosen! vi er i samme situasjon alle sammen, uavhengig av diagnose! Dessuten presterer du å uttale deg om MIN sykdom når du selv har en MYE alvorligere diagnose – tydeligvis!

Fei for deg selv, ikke legg ord i min munn fordi om jeg er fibropasient!

Reklame

4 tanker om “Det holder ikke med fibro mener du??”

 1. Bra sagt Camilla.
  Tror ingen vil ha verken det ene eller andre. Ingen vil vel ha både pest o kolera heller.. holder lenge med den ene – er jo like ille begge to…
  Stå på – du gjör en super jobb ♥

 2. * 70 %

  Jeg skammer meg over å ha ME når jeg ser slike ting!
  ME og FM henger sammen! Det er jeg sikker på, og det vil tiden vise!
  Du kan ikke si at de som mener dette ikke vet hva ME er – For det er flere med ME og FM som er av den oppfatningen!

  At regnestykket ikke går opp er det en enkel forklaring for etter min mening,.. tenk hvor mange som går diagnostisert pga arrogante leger som ikke tror på sykdommen? Bruk heller tiden på noe konstruktivt og på å hjelpe andre med sykdommen – enn å rakke ned på de i samme situasjon! Da kommer vi ingen vei!

  Camilla – du er fantastisk! Du bruker din tid på å hjelpe andre og ønsker andre godt! Du er et flott menneske!

 3. hehe, nesten så jeg får lyst til å lese det andre innlegget nå. Si det som du er du Camilla 🙂 Flinka ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s