Uncategorized

Stolt!;-)

Etter en altfor tung periode i vinter som sengeliggende kom jeg meg endelig på trening igjen! Jeg er en person som veldig fort sier nei hvis det finnes en grunn til det, men idag fikk jeg rotet meg ut.  Det var utrolig godt, merker godt at det er lenge siden. Men kroppen kom fort igang igjen å det skal virkelig gå rolig framover nå! I tillegg så fikk jeg solkort fra brun og blid idag å det var veldig godt for kroppen.;-) orker ikke mer idag, men tenkte å kjøre igang en konk. Imorgen hvor dere kan vinne solkort! 😀 ha en fin dag.

Reklame

5 tanker om “Stolt!;-)”

  1. Uten brun og blid så hadde vinteren vært mye tøffere. Av den grunn at varme og sol gjør at smertene forsvinner. Og med fibro så er hvert minutt uten smerter gull verdt..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s