Uncategorized

Hva er lykke?

Det har jeg fundert på mange ganger..  Og konklusjonen er det samme hver eneste gang – nemlig at lykken kan være så mangt.

Jeg anser ikke meg selv som en lykkelig person, jeg har veldig vanskelig for å se de små tingene da det er så mye annet som overskygger. Jeg prøver å innstille meg på å være positiv, men når søvnen uteblir og smertene er intense synes jeg rett og slett livet er relativt dritt!

Men idag er jeg lykkelig!:) Jeg har stått opp uten store problemer, har ikke gjort allverdens idag men jeg har ikke hatt store smerter. Jeg har vært på kino med kjæresten, og etterpå dro vi innom jobben til ei venninne for å «catche up».

Denne dagen kommer til å henge lenge i meg for dette var en dag som jeg føler meg tilnærmet frisk igjen. De dagene skulle jeg ønske kom oftere, men siden de er så sjeldne setter jeg utrolig mye pris på de.

Jeg har en drøm om at en dag kan jeg legge meg i sengen, sove godt med god samvittighet, våkne uten store smerter og ikke minst LEVE LIVET MITT!

For jeg savner livet mitt<3 Jeg skal kjempe å gjøre alt i min makt for at kronisk syke (og andre) skal få en bedre hverdag, for jeg VET det er tøft.

Husk de dagene som er gode, ta bilder, skriv om det. Det er DET som holder deg oppe:)

: en kveld jeg aldri glemmer, med verdens beste venner;)

Reklame

7 tanker om “Hva er lykke?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s