Fibrojonetta

Nå senker ikke julefreden seg.

Neida dette er ikke noe dramatisk innlegg om at jeg har det fælt i jula. Det er heller en liten påminnelse om at det ikke bestandig det er like lett å ha en kronisk sykdom i jula.😏 eller at man ikke skal ha dårlig samvittighet om man ikke kjenner julestemninga langt oppi nakkevirvlene. Jeg er en av de som ikke er så enormt «fan» av jula. Joda jeg synes det er koselig men jeg synes og så det er forferdelig.

Man skal være her og der, sitte lenge, prate mye, støy! Man skal være superblid en uke i strekk ( sorry men den er hard;). Man skal holde ut i endeløse timer og være lykkelig.

Det funker dårlig med den driten her altså. 😂 det går greit rundt mine nærmeste – for de stiller ingen spørsmål rundt hvordan jeg velger å løse dette. Om jeg må droppe ett selskap, komme senere eller dra tidligere bryr de seg lite om- for de vet jeg sparer meg så jeg har litt energi og ikke minst godt humør når jeg møter opp.

I tillegg er jeg veldig introvert så til tider så oppfører jeg meg så idiot blant folk (føler jeg selv) fordi jeg må jobbe så hardt med imaget som skal være godt nok.

Jeg kan forstå at de som ikke sees andre ganger enn i julen setter mer pris på den ene gangen. Men i min familie er vi flinke til sammenkomster og det å sette pris på hverandre hele året. (Misforstå meg rett her – jeg mener ikke å snakke noen ned eller slikt – jeg bare forklarer min personlige side ). Så det at jeg plutselig er kanonbra og superlivlig 3 dager til ende (ikke minst på denne teite årstiden) er faktisk ikke helt innafor. Men jeg gjør mitt beste og har det bra.❤

(Sikkert uendelig med skrivefeil og annet her men altså. det er mørkt)

Jeg håper dere alle får en fin høytid og at dere husker å ta vare på dere selv. jeg setter veldig pris på dere alle sammen.❤

Reklame

6 tanker om “Nå senker ikke julefreden seg.”

  1. Godt å høre at vi er fler 🥰🤣 Ønsker deg en fortsatt god jul og godt nytt år 🎅🏻🎄🤶🏻🎉🎉🎉

  2. God jul til deg og dine 🌲🤶🏻🎁Du får sakt det’du flink å fortelle hvordan det er .Ta vare på deg selv❤️ Hilsen AnnRagnhild

  3. Takk for trøstende ord og julehilsen !!  Julefreden har senket seg, og julens budskap nytes. I år skal vi feire julekvelden hos en datter, blir syv stykker, helt nydelig. Formen er veldig langt unna hva folk kaller normalt, men jul blir det om vi er i verkeland. Ønsker deg en gledelig jul !  Og takk for alle mailene , tror de muntrer mange !!

    Sendt fra Galaxy Tab

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s