Fibrojonetta

Litta stund siden…

Hei!! Det er uendelig lenge siden jeg har skrevet noe.. jeg veit. Det bare stopper opp litt pga litt forskjellige ting.

Nå har det bare vært fint å leve i nuet så godt jeg kan. Jeg har prøvd å vedlikeholde yoga og mindfulness men jeg skal ikke skryte på meg at det er hver dag. I perioder ja og i lange perioder NEI 😂 MEN jeg prøver. Hjelper det ? Ja! Jeg er ikke kurert (utrolig ikke sant;), smerteattackene er ikke noe mindre men jeg er i allefall litt mykere og det hjelper!

«A little goes a long way».

Ellers så har jeg rett og slett vært litt «mettet» av fibromyalgi. Jeg kjenner at når jeg leser mye forskning eller gjerne har 100 innlegg jeg kunne tenkt meg å skrive så stopper det litt opp. Det holder liksom å leve med sykdommen om dere skjønner ? ❤ men jeg håper at jeg kommer litt igang igjen fordi det også gir meg mye når dere gir tilbakemeldinger og jeg vet vi er fler i samme båt.

Jeg er heller ikke på Facebook 😣 av den enkle grunn av at jeg virkelig må ha en pause fra alt av inntrykk som jeg egentlig ikke trenger … men husk at dere kan melde dere på med mail så får dere beskjed når jeg skriver innlegg. (Du kommer i allefall ikke til å bli spamma 😂)

Jeg håper dere har det fint alle fibrofolk der ute og at dere får en fin sommer uten for mye plager og mange gode minner ❤

Reklame

2 tanker om “Litta stund siden…”

  1. Hei.Jeg syns du er flink.Du trenger tid for deg selv og din familie.Gleder meg til hver gang jeg for mail av deg og du er flink til å finne ut forskjellige ting. Heldigvis så har det roet seg ned her når det gjelder fibromyalgien og det er godt.Ønsker deg og din familie en fin sommer.

    1. Hei, plutselig var eg inne på din side, søkte på vær-påvirkning av smerter. Her i vest er det tåke-nordavind, noe eg blir utafor av,så det var artig å lese ditt innlegg om dette emnet, har selv diagnosen. God sommer☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s