Fibrojonetta

Draw my pain…

Grusomt lenge siden sist. Det beklager jeg! 

Jeg tenkte på hvordan jeg kunne forklare se smertene vi har. De to siste nettene har vært ubeskrivelige… Jeg kan ikke huske sist det var så ille 😔 siden andre har draw my life så tenker jeg hvorfor ikke tegne smerten.. det skal sies at jeg er IKKE en reser i tegning men jeg tror de fleste med smerter vil relatere seg..

Tja.. Jeg føler hvertfall at det er litt payback på kroppen når jeg klarer å uttrykke smertene litt. Om ikke annet.

God påske 💖

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s