Fibrojonetta

Stemmer det…

Det er den tiden på året. Den tiden når man plutselig blir veldig klar over at man hadde glemt hvor j»+;× denne tiden er for kroppen….

Kan ikke akkurat henge opp huskelapp med : «husk hvor ille det blir til vinteren » heller synes jeg. Da er det bedre at det glemmes en stund.

For dette her er faktisk ikke noe kult i det hele tatt. Feberen herjer – men man er ikke «syk». Huden brenner som om du har liggi i 40+ på granca badet i sololje! Kroppen er så stiv UANSETT hvor mye man trener, tøyer, varmebehandler eller tygger smertestillende. Det er ikke håp liksom!! Utmattet, tom, hodepine, muskelsmerter, nervesmerter, søvnproblemer+

litt av en type jeg er tenker du ? Jeg tenker det selv! Men jeg trøster meg med at det vil bli bedre perioder en gang- akkurat nå virker det bare så alt for langt unna ❤

Reklame

2 tanker om “Stemmer det…”

  1. Har sittet i dag og syns synd på meg selv, så da var det sååååå herlig da jeg fikk lese ditt nye innlegg. Så fint at du får sette ord på hvordan denne fibromyalgien herjer sammen med vinterværet !! Synes spesielt  vind og snøvær kjennes i hele kroppen og så denne fibrotåka da !! Jeg leser med stor iver hver gang du sender ut en ny mail ! Du treffer så mange spiker på hodet, tusen takk ! Ha en nydelig dag der i stua !!!

    Sendt fra Galaxy Tab

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s