Fibrojonetta

Stol på deg selv.

Siden jeg ble syk som 15 åring har jeg lett etter løsninger. Lest alt som kan leses, tatt imot alle råd (takk til alle som har prøvd å hjelpe). Jeg gjør jo det den dag i dag også – men føler vel at jeg mer eller mindre har akseptert at ting er slik. Jeg har ikke gitt opp, jeg har fortsatt troen på at en dag skal jeg bli friskere.

Grunnen til at jeg skriver om forskning og div tips på bloggen er for å informere flest mulig og OM mest mulig! Da vi alle er forskjellige og både tolererer og tåler ting forskjellig.

Du må finne din egen vei.

I en jungel av tilbud, for det er det desverre som kronisk syk. Drikk det, ikke spis det, sov mye, vær aktiv, ta tilskudd, ikke spis tomat, ikke drikk cola… (heller rent sukker en aspartam som er i lettbrus forresten) – så har jeg sett meg blind. Jeg tar til meg det jeg leser og hører så finner jeg min egen vei – det må du også gjøre! Jeg vil ikke prakke på noen noe som helst via bloggen – heller tipse litt i ny og ne:) Som dere sikkert merker, er jeg altfor glad i forskning.;)

Jeg har det siste året blitt kjent med veldig ressurssterke personer, med mange gode tips og råd. Jeg har prøvd det meste men jeg vil også leve livet og kose meg.

Jeg har desverre også møtt de som bare vil prakke på deg ideer eller produkter kun for egen glede. Jeg har hørt om de som ikke spiser annet enn grønt – men enda ikke sett de har blitt friskere. Men det prakkes fortsatt på meg. Det er mennesker som vil du skal bruke alt fra  1000 – 50,000 kroner på behandling. Noe er sikkert fint, men alt kan ikke hjelpe. Da hadde vel vi vært friske?

Jeg vil du skal passe på at du beholder deg selv oppi alt rundt deg. Finn din vei, ikke gjør som alle andre fordi det er lettest- og mest av alt- prøv å akseptere at nå er man ikke helt frisk, men en dag har jeg tro på at vi kan bli friskere.

Ikke misforstå – jeg setter utrolig pris på ALLE råd – men noen vil selge mer enn å hjelpe desverre. Det å fremme seg selv på andres sykdom – må vel bare omtales som å være lavere en ett fibromonster som meg.:)

Stol på deg selv, gjør det du føler er best!<3

Reklame

11 tanker om “Stol på deg selv.”

  1. Bra skrevet! Jeg setter pris på alle tips og råd jeg kan få – men vær så snill: Respekter at ikke alt funker like bra for alle, og la meg finne min egen vei! Jeg har prøvd sååå mye, og bare en brøkdel av tingene har gjort meg bedre – noe har til og med gjort meg dårligere. Ingenting har gjort meg frisk, men noe gjør hverdagen min litt lettere. Jeg gir gjerne råd og tips selv også, men jeg håper ikke at folk føler at jeg prøver å prakke på dem noe eller presse dem til å gjøre noe de ikke føler er riktig for dem, for det er opp til dem alene å avgjøre om de vil ta det til seg eller ikke. 🙂 De som ene og alene er ute etter å tjene penger på oss har jeg ikke engang ord for mye jeg forakter.

  2. Kjempebra innlegg! :)) kjenner meg så ille igjen her.. Er mange som kommer med (velmenende) råd.. Tenk så kjedelig hvis man kun skal spise grønnsaker og drikke vann (satt litt på spissen) Tror uansett det viktigste er å gjøre det som føles godt for en selv.. For det som funker på en bør ikke funke på en annen.. Men jeg er også glad for råd, det er bare ikke alle som føles like naturlig å følge… 🙂 Stå på.. Veldig fint å følge bloggen din :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s