Fibrojonetta

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR<3

Jeg har hatt en lang og god pause.<3 Jeg vil takke alle dere som har fulgt meg på bloggen og håper jeg kommer mer igang etter nyttår. Jeg har hvilt masse og nå er jeg i gang med ett rehabiliteringsopplegg. Dette er 3 dager i uken, med mye trening! men vet dere, jeg gleder meg så<3 Og jeg har virkelig troen på at dette kan hjelpe meg videre.

Vi går snart inn i ett nytt år, og jeg ser veldig fram til at vi kan fortsette å dele erfaringer. Jeg håpere 2013 kan gi oss gjennombrudd både på forskning og behandling. I mellomtiden – ALDRI gi opp! Jeg er så motivert og jeg tror virkelig 2013 kan bli mitt år.

Håper dere får en fantastisk jul og et fortryllende nytt år<3

1 tanke om “GOD JUL OG GODT NYTT ÅR<3”

  1. Dette var godt å høre!

    En pause fra det daglige kan være veldig nyttig, ting ser gjerne annerledes ut da.

    Ønsker deg en god jul, godt nytt år og det aller beste i tilfriskningen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s