Fibrojonetta

Erfaringer og tips

Når jeg skriver så blir det jo basert på min egen erfaring og mitt liv med sykdommen. Mange ganger er det vanskelig fordi man faktisk glemmer visse symptomer og hindringer fra tid til annen ( egentlig bra altså), fram til de kommer kastet på igjen.

Jeg vil veldig veldig gjerne ha tilbakemelding fra dere om det er noe dere vil jeg skal skrive mer om? Noen symptomer eller ting som er tunge i hverdagen osv. Hvis dere vil skrive noe selv- publiserer jeg det gjerne. Anonymt om du vil 💜

Så send meg en mld på Facebook eller legg igjen en kommentar her. ( du kan skrive at jeg ikke skal publisere så er det kun jeg som vil se kommentaren 🙏)

Det er ikke så lett for meg bestandig og komme på alt. I de fleste tilfellene tror jeg at det er meg det er noe rart med fram til dere kommenterer ; ja sånn er det!! Å det hjelper så mye. Så takk 💜

2 tanker om “Erfaringer og tips”

  1. Takk til DEG.💜 For meg er det uendelig godt å lese dine ord. Ord jeg ikke selv klarer å gjøre tydelig. Med denne sykdommen vet man aldri hva som dukker opp av nye vondter og værker😖 Men jeg har prøvd å lese meg opp på Myoser? Har disse over hele kroppen. Har skjønt at det kan følge fibro, men kun korte perioder. Jeg har hatt mine i over 5 år. Er dette noe du vet mer om???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s