Fibrojonetta

Akseptere Fibromyalgi?

Nei jeg gidder ikke… ikke idag.. ikke imorgen…

Eller jeg vet jeg må, og jeg tror jeg gjør det – litt hvertfall. Men hvordan skal en klare å holde seg positiv og ikke gi opp når formen er like drit som en bøtte med oppkast? En våkner å vet alt en skal gjøre men det ender med at en ligger i sengen og vil dø litt… Jeg er LEI!

Kanke noen bare forske litt på meg da? Jeg er med på det meste jeg hvis det kan gi meg en bedre hverdag.

Jeg er så lei av slitenhet, så lei av trøtthet, så lei av søvnløshet! (Hang dette på greip? nei, men sånn er det) Jeg er så lei av å motivere meg til å trene for å våkne til verdens sykeste hangover og bare være her. Jeg VIL ikke dette. Jeg vil jobbe masse masse masse, for å så trene, og hive meg på sosiale tilstelninger.. jeg VIL.

Og jeg SKAL klare det. Seriøst liksom, hvorfor i fandens navn skal jeg sitte her å ha så forbanna vondt når sykdommen min ikke vet at den finnes en gang…?

Jaja en dårlig periode kan man vel si.. Bare vanskelig å snu  -når de smertene tydeligvis skal sitte fast litt…

Men jeg vil…

Reklame

6 tanker om “Akseptere Fibromyalgi?”

  1. Hei. Har du lest om kvantemedisin? Jeg har gått til behandling hos ei i Drammen i et halvt år nå etter å ha hatt problemer med utbrenthet osv.. Er nå 3 år siden jeg ble dårlig , men etter å ha vært til behandling der så har kroppen blitt mye bedre! Jeg orker å gjøre noe over lengre perioder uten at kroppen plutselig «slår seg av» . Fra å ikke kunne være i aktivitet er jeg nå i aktivitet tilsvarende en 80% stilling, og formen er stigende! Jeg legger ved en link så kan du ta en titt på det. http://www.greenklinikken.no/index.html

  2. Føler sånn med deg ❤ ❤
    Fælt når dagene blir så tunge at man helst har lyst å sovne og sovne, og helst ikke våkne :-/
    Noen har prøvd å trøste seg med at det blir bedre med alderen. Men det er lenge til og hjelper ikke akkurat nå.

    Må du få noen virkelig goode dager fremover som kan løfte deg opp igjen. <4 Kleeeemmmmm.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s