Fibrojonetta

Hei alle venner<3<3

Jeg har rett og slett ikke orket bloggen! Det jeg er på nett, det er på mobilen for alt annet er bare driiiit. Har vært en ekstrem tung periode, ikke spørr hvorfor engang – men sånn er nå han forbanna Balder. Har egentlig byttet på å stå opp- se lyst på livet, til å legge meg i syk depresjon og bare ha en intens lyst til å slå meg selv så hardt at fibroen forsvinner..

Tror egentlig ikke jeg klarer helt å akseptere den driten her…. jeg prøver altså – men herrejemini for noe piss! Så slik har mine uker vært:

Måtte ha med hjelmen – fordi så tykk er hjernen min om dagen!

Det er tungt! Forbanna shiiiit.. sånn:D Idag har jeg faktisk fått trent igjen etter langt opphold!- kommer sikkert til å merke det i morgen, men det er i morgen!

Håper alle har det fint!:)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s