Fibrojonetta, Livet

Jeg er ikke DØD!

Jeg har fibromyalgi! -Det er ikke synd på meg, jeg blir bare mye sterkere enn mange andre. – Jeg dør ikke av dette, det bare gjør jævli vondt. Jeg er ikke dum, jeg har bare ikke samme mulighetene som andre har akkurat nå.

SÅ SLUTT! Slutt og behandle meg som om jeg har en smittsom malaria – jeg er ikke farlig. Ja jeg er nok vanskelig og komme innpå, og er krevende som venn – men til gjengjeld er jeg god! Jeg er god som gull, og kommer aldri til å svikte deg som venn når du trenger meg.

Mange jeg hører om/kjenner «later» som de bryr seg. De bryter kontakten, men så fort vi møtes kommer det samme gamle. «Stakar deg da, kan ikke være lett», «uff, så grusomt». Neida det er ikke lett, men vet du hva: ved å bryte «vennskap» med en syk person gjør du hverdagen mye tyngre. VI TRENGER DERE.

Vi trenger noen til å dra oss ut, noen som kan klage til oss, noen vi kan le med.

Så tenk neste gang, når du er lei av å mase, eller lei av sykdomsprat: DU kan hjelpe.!:)

Heldigvis har jeg verdens beste venninner på dette punktet!<3 Jeg hadde ikke klart meg uten. Og selv om jeg er lei av mas,  de er lei av at jeg sier nei. Jeg tror dere ikke forstår og de er lei av å prøve – så er dere verdens beste! (dere vet hvem dere er:) TAKK:)

Reklame

3 tanker om “Jeg er ikke DØD!”

 1. Jeg har også fått en kronisk sykdom….
  Det er hverken lett for venner eller arbeidsgiver.

  At man pluttselig blir syk, og er av behov for avslapping en gang i blandt er ikke lett for andre og se!

  Jeg tror rett og slett man blir ganske giddesløs bare av det og vite at man må slappe av litt, og ikke stresse for mye!
  Rett og slett at du mister lysten på og gjøre noe som helst.

  Men….. ALT man trenger er gode venner og familien så blir ting bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s