Fibrojonetta

Pupps!

Å tankene går. Jeg sitter ofte og vurderer hvilke andre temaer jeg kan skrive om som jeg føler vil passe bloggen. Jeg skulle gjerne Vært en energibombe uten like med mange daglige innlegg og diverse. Men jeg kan garantere dere at dagens outfit fra denne kanten IKKE vil finnes så grusomt inspirerende 😂
Jeg liker å pynte meg altså, men det går i komfortable klær som ikke gjør at andre blir veganere av å se meg som en snurreskinke. Hahaha

Jeg har en leveregel å det er at BH ER UT! Det var som sagt ikke like flatterende som de flotte damene i blader men Hallo FREEDOM!  Tenk å presse to store bolledeiger inn i en stram stoffbit? Vi kan ikke Være riktig nagla. Så jeg har en oppfordring, dropp cuppene befrii puppene!

Så til dere som ser meg i pyjamas og med russiske kneslitere på Rema kl 22 om kvelden: du burde seriøst prøve det😂

Fibrojonetta for Android

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s