Fibrojonetta

Jamen du

ser jo så frisk ut. Ja jeg vet det. Og takk gud for det. Jeg har skrevet et innlegg om dette før men enda så klarer jeg ikke legge fra meg denne kampen. Hvorfor skal jeg overbevise deg om at jeg er syk? Jeg driter for og si det rett ut – i hva du mener om meg. Det som skuffer meg er at du alltid er så støttende når jeg eller mine nærmeste er i nærheten – så fort jeg snur ryggen til, løsner skuddene.

Du vet at du like gjerne kunne kalt deg selv en mobber? Fordi det sårer. Det sårer uendelig hver gang jeg må rettferdiggjøre hvorfor jeg ikke er som deg. Fordi jeg vil ikke være som deg. Jeg vil være meg selv. Hvorfor er det vanskelig og forstå at vi ikke har like verdier i livet og at vi kjemper forskjellige kamper?

Jeg har ikke ditt liv, jeg vil ikke ha det heller – men om du mener jeg er svak så skal du gjerne få kjempe min kamp en liten stund. Jeg setter pris på alle gode tanker men jeg trenger ikke trøst. Jeg trenger noen som tar meg for den jeg er. For jeg er ikke fibromyalgi! Jeg HAR fibromyalgi. Jeg trenger de som er der for bestandig – ikke de som kommer når det passer dem. Jeg trenger de som tør og si meningen sin til MEG og ikke andre – både negativt og positivt. Jeg trenger mennesker som gjør meg glad, som jeg kan glede og som gir meg håp.

Jeg trenger ikke høre om alt jeg kunne blitt eller skulle blitt – for kjære deg – livet mitt er ikke over, det tar bare litt tid.

Jeg får mange fine kommentarer på bloggen – det setter jeg utrolig pris på. Jeg blogger ikke for at jeg trenger oppmerksomhet – jeg blogger for å dele informasjon, erfaringer og til dels forståelse?

Jeg pleier ikke å ta ting innpå meg – men nå har jeg nådd en grense. Og du skal vite at du er faktisk en av de værste mobberene jeg har vært borti – og du er over 20 år! Det er på tide og bli voksen – og jeg håper du klarer det.

Reklame

4 tanker om “Jamen du”

 1. Så nå har du fått unødvenige sårende kommentarer igjen. 😦
  Synd det er noen tror de har allt vettet.
  Stå på, du er til støtte og oppmuntring for mange.
  Jeg har fulgt bloggen din noen få måneder, og har fått mange aha opplevelser, og bekreftelser. Har fibromyalgi og har fått ingen orientering av leger i sør-Rogaland. Der har jeg fått høre at det er psykisk, bare spenninger og utelukkelessykdom.
  Måtte finne ut selv hva som feilte meg og selv finne ut hvor og av hvem jeg kunne få stillt diagnose. Har søkt om rehabilitering o.l., men de har ingen tilbud.

  Takker igjen for fantastisk blogg med mye god informasjon på en forståelig måte.

  Mvh
  Tone Lepsøe

 2. Kjære «FibroJonetta».
  Det er veldig tøft gjort å stå frem slik du gjør. Stå på, du kan ikke tape, det er de de «andre» som gjør, de som er forstårsegpådeg.. Glem dem og lev livet ditt som er best for deg. Hilsen Karin.
  Jeg måtte ta et valg i livet mitt og jeg angrer ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s