Fibrojonetta

jeg lever!

jeg bare lever litt unna alle andré om dagen.:-) skal lage et innlegg senere idag, vent i spenning! imens så skal jeg bare tipse om noen veldig fine bøker! vi pratet endel om det på FM gruppen så hvis du har FM eller Me og vil ha masse tips så trykk på sammen er vi sterkere øverst på siden og meld deg inn.:-)

i hvertfall! jeg leser endel bøker, mye etter jeg ble syk og nå har jeg lest 2 av Cecelia Ahern. Dagbok fra i morgen og et sted i nærheten. veldig lettleste og fine bøker. kanskje man tenker litt og?:-) klem fra meg.

image

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s