Livet

Egypt<3

Heeei og beklager at jeg ikke har blogget en shit siste tiden. Jeg har som sagt vært på ferie i fantastiske Egypt – og når jeg kom hjem igjen snek depresjonen seg innpå så jeg har rett og slett ikke orket!

Men tenkte jeg skulle skrive litt om turen og ikke minst nedturen ved å komme hjem!

Vi reiste til rødehavskysten, nærmere bestemt Hurghada. Det var ca 5 1/2 timers flyreise, noe jeg gruet meg til på forhånd – men det gikk kjempebra. Vi kom ned å hadde kun 10 min med buss til hotellet! På hotellet vårt, Elysees hadde vi alt vi trengte. Vi hadde ikke all inc- noe jeg er veldig glad for. Vi hadde restauranter, bar, stranden og supermarked rett ved! Vi trengte vel egentlig ikke løfte en finger.

Vi fikk høre mye negativt før vi reiste og jeg må si jeg ble så sinnsykt positivt overrasket! For et fantastisk land og for noen flotte mennesker!

  • Mannfolka der nede er helt ville. Dere slipper ikke unna! – HAH vet dere hva, vi ble ALDRI tatt på og de spurte alltid og å danse! NÅR SKJER DET I NORGE?? aldri! De var alltid superhøflige, og hvis noen prøvde seg litt for mye ble de kastet ut fra stedet! Så nei, følte meg tryggere der enn i Porsgrunn!
  • Det er så mye søppel og urenslighet! – Vel joda, i utkanten av Hurghada ligger det søppel. Men hva i allverden skal jeg dit å gjøre? Nei i gaten der vi bodde gikk de å ryddet hele dagen, og det var alltid strøkent. Fortsatt bedre enn i Norge.
  • Dere kommer til å få skikkelig mageproblemer.  – Neeei… fikk ikke noenting vi. Tenk litt på hva man spiser så er det problemet ganske løst.

Så alt i alt så må jeg si at har du aldri vært i Egypt så DRA! Mannfolka – joda de er flørtete di, men hvor hyggelig er ikke det å få oppmerksomhet! Nei, første mulighet så drar jeg ned igjen – verdens flotteste folk og strender!

Vi var også å snorklet, men kameraene våre tok kvelden (undervannskamera) så tror ikke vi har noen spesielle bilder fra det:)

Kort fortalt – verdens beste ferie! Noe som gjorde det grusomt og komme hjem igjen. Der nede hadde jeg minimalt med smerter, og ikke noe stress! Så kommer man hjem og husker hvor forbanna dritt det livet her egentlig var. Sykdom og pengeproblemer! Utdanning, hus, barn og alt det man TYDELIGVIS må ha for å ha ett godt liv.

Vel, hadde jeg fått sjansen – så hadde jeg kjøssa Norge bak og hivd meg på første fly ned igjen!;)

Reklame

1 tanke om “Egypt<3”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s