Fibrojonetta

Det positive..

Med en sånn periode som jeg har nå er at man får bekreftet nok en gang at man ikke bare litt gal i hodet- det er faktisk noe som ikke stemmer med nervesenteret eller noe slikt her i gården.

Jeg hater å ha denne perioden for det er veldig sytete. Men altså det er nå hverdagen da. Det er vondt å skrive innlegg fordi fingrene virkelig ikke hører til på vanlige plassen. Hofter og lyske tror jeg har ett motorsagkjede rundt seg som prøver å dra av hofteleddet.. ikke gidd å tenk på «indrefileten» en gang- den lever farlig!


(https://treningogrehab.no/psoas/ )

Dette er den flotte psoasmuskelen!! Hadde det ikke vært vondere å ta den ut skulle jeg gjerne gjort det! Denne fører til smerter ved bevegelse, pust hei til og med når du ligger stille. (Ja jeg er flink til å tøye den/massere den og beveger meg så mye jeg klarer – så jeg er ikke helt stillesittende. Jeg prøver)

Ledd ? Nei det har jeg ikke nå – det er pinne stivt og knirker som ei dårlig låvedør på en vindfull lørdag kveld!

Men ellers så har jeg det bra 😉 men jeg skriver ikke så mye innlegg når det blir så mye smerter for jeg vet jaggu ikke om jeg skal skrive med nesa eller albuen. Men sånn er det faktisk å ha fibromyalgi.

Håper dere får en fin dag. Her snør vi inne om dagen 🙂 ❤

Reklame

2 tanker om “Det positive..”

  1. Tusen takk for at du skriver så åpent! Jeg kjenner meg igjen i så mye av det du skriver, og akkurat nå har jeg den dårligste perioden jeg noen gang har hatt. Det er så vanskelig å beskrive smertene. Jeg sa til min mann i går at jeg har intens tannverk i nakke, rygg, overarmer, knær og ikke minst hofter…. Det er fryktelig slitsomt og jeg føler meg «ensom» med denne sykdommen.

    Veldig negativt innlegg dette her😄😄 men slik føler jeg meg akkurat nå.
    Har et spørsmål: Er det hjelp å få hos fysioterapeut? Noen erfaring med det?
    Ha en fin helg😊🌹

    1. Tusen takk for tilbakemelding. Det setter Jeg stor pris på. Jeg hadde veldig god effekt av fysioterapi en periode- men så virket det til slutt litt som kroppen gikk i vranglås igjen like etterpå.? Så jeg prøver å «behandle» meg selv mest mulig med massasjepute og tennisballer 😂 men jeg ville virkelig gitt det ett forsøk med behandling! Det kan jo hjelpe til at det «værste» slipper litt taket så kroppen får litt ro.❤ nå tar jeg naprapat noen ganger i året- når jeg føler det kan løse opp noe. Ha en fin helg du også 🌷

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s