Fibrojonetta

Noen ganger må man bry seg mindre..

Jeg må nok det. Jeg har alltid vært en som sender melding kun for å høre hvordan folk har det, om det går bra osv. Bare for å gi en beskjed om at jeg er her og bryr meg, ikke sant?

Jeg har kanskje lagt litt for mye i å gjøre dette har jeg skjønt. Jeg har jo håpet at dette har betydd noe for de rundt meg, og jeg forventer ikke noe igjen! Jeg liker at de rundt meg har det bra.

Men jeg skal innrømme at jeg synes det er veldig vanskelig når man føler at uansett hvordan man åpner kjeften, hvor omtenksom man er eller hvilke valg man tar så er det fortsatt ikke helt bra nok. Jeg er fullstendig klar over at dette er mine tanker og trenger ikke være realiteten! Men når man er kronisk syk så har man gjerne noen perioder som er så jævli harde med lite søvn, mye søvn, smerter ut av helvete samtidig som man prøver å være dette såkalte kjernemennesket – så er det så uendelig lite som skal til for å hjelpe oss litt opp. Hvertfall meg. Det er rart men man føler seg veldig fort glemt i verden og sikkert med grunn, for hvorfor i alle dager skal jorda rotere rundt meg liksom? Men har du noen rundt deg – så ikke vær redd for å fortelle dem at du bryr deg. Eller at du faktisk er glad i dem.

Jeg må slutte å bry meg så mye om at andre har det bra – for verden er en egoistisk plass å leve. Misforstå meg rett, skal ikke bli apatisk 😂 men jeg skal tenke litt mer på om jeg har det fint og hva jeg kan gjøre for å få det bedre evnt. Jeg har rett å slett brukt alt for mye tid på andre om andre har det bra- på godt å vondt ❤

Husk at livet er kort, ta vare på de rundt deg.

Håper å komme med noe mer intr en hjernedødt vev etterhvert men noen ganger er det bare sånn❤

Forresten – Det er valgfritt å lese bloggen 👍

Reklame

7 tanker om “Noen ganger må man bry seg mindre..”

  1. Helt enig med deg..gir mye av meg selv..det gjør en ekstra sliten.Skulle ønske at flere virkelig forstod hvordan jeg har det.Så glad for å kunne lese den fine bloggen din. Interessant..kjenner ikke mange med slike utfordringer som oss.

  2. Flott skrevet. Man kjenner seg så godt igjen i det du skriver. Godt å vite man ikke er alene i dette. God blogg. Leser den hver gang du skriver noe. Takk.

  3. Hjelpes! Det her var akkurat det jeg trengte. Å lese at det er fler som sitter med den samme følelsen. Sitter ofte med følelsen av at jeg bryr meg veldig mye om andre rundt meg, og får ikke i nærheten av det “samme” tilbake. På tide å tenke på seg selv og sitt eget beste for at hverdagen ikke skal gå bort på tanken av hvordan andre har det 🙏🏼

      1. Hehe.. Kjenner til den følelsen 😂 Har trodd at jeg har vært gal og alene med den følelsen 🙈

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s