Fibrojonetta, Livet

Moving on..

Hei alle mine flotte lesere<3 Jeg vil takke dere alle for fine kommentarer gjennom året som har gått og all konstruktiv kritikk. Som de fleste merker er jeg ikke så aktiv lenger – da jeg føler jeg har fått «gjort mitt» på bloggfronten for en periode. Jeg har informert og lært, jeg har diskutert – men jeg har også hjulpet andre i samme situasjon.

Det å få tilbakemelding om at du har hjulpet noen til å få forståelse eller at de har sett andre løsninger har betydd så utrolig mye for meg<3

Jeg føler jeg har kommet lenger, jeg har kommet framover og ikke bare stått stille. Jeg skal begynne på skole! Om jeg gruer meg, ja! Men jeg gleder meg så utrolig også – for dette var ikke en drøm engang for noen år siden. Jeg skal på voksenopplæring på kvelden (da søvn er mangelvare blir dagtid litt for tøft enda) men jeg har fått en mulighet jeg ikke kan la være å ta.

sommeren har vært som vanlig, litt opp å ned men gode minner lever man lenge på.

CIMG9247

CIMG9260 CIMG9242 CIMG9256

 

Jeg kommer ikke til å legge ned bloggen for plutselig trenger jeg å skrive fra meg!;) Men håper dere får en fantastisk høst – så snakkes vi ❤

Reklame

5 tanker om “Moving on..”

  1. Lykke til på skolebenken, å hjertelig tusen takk for en kjempefin blogg som eg har lært mye av om min fibro. Håper at du vil fortsette å skrive litt av og til:)) klem frå Ingunn

  2. Takk for hjelpen du ga, når jeg kavet rundt og akkurat hadde fått diagnosen. Lykke til i verden 🙂

  3. Så flott at det går bra, og at du skal begynne på skole!
    Jeg har sjøl fibro og har fulgt med på bloggen din. Har lært litt av deg 🙂
    Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s