Fibrojonetta

Vinteren er tøff

For veldig mange fibromyalgi pasienter. Selv sliter jeg veldig, noe som irriterer meg. Hvem er det ikke som vil ut å gå på ski, få roser i kinnene og ha det gøy!

Vinteren er tung, ikke minst denne vinteren! Jeg er veldig fasinert av kroppen vår, hvordan den reagerer på temperaturforandringer og luftfuktighet. Jeg lo alltid av bestemor når hun sa: nå kommer det torden, jeg kjenner det på gikta.

Men det går faktisk an. Vi er egentlig vandrende målestasjoner, men med en litt større feilmargin. Når det er mange kuldegrader stivner jeg i de fleste ledd. Spesielt ankler, knær, skuldrer og albuer.

Når det er fuktig i luften tror jeg musklene mine spiller sjakk, og det er om å gjøre å bytte plass raskest mulig. Hvordan denne kroppen fungerer må du ikke spørre meg om,  jeg tror ikke den vet det selv!

Jeg er så utrolig mye bedre på sommeren, og akkurat nå ser jeg uendelig fram til Egypt i mars!:)

Jeg vet endel har veldig god nytte av sol og varme med denne sykdommen, spesielt om vinteren.

Derfor har jeg vært så heldig å få Brun og Blid til å sponse bort noen solkort til dere som leser bloggen! 😀

Det synes jeg er veldig snilt gjort med tanke på at jeg ikke har verdens største blogg, men de vet at dere trenger det!;D

Det blir konkurranse senere i uken hvor jeg skal dele de ut! I mellomtiden – ha en flott helg<3

Reklame

3 tanker om “Vinteren er tøff”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s