Fibrojonetta

Sytepave!

Etter innlegget i går så fikk jeg en følelse av at det virket som en helvettes stor sytedag. Men det var ikke ment som det  det var ment som et forklarende innlegg.

De som ikke kjenner meg tror nok at jeg bare sitter her å velger mellom syteinnlegg – men det er ikke slik det er.

Jeg prøver også å ta hensyn til at det er 200,000 personer i Norge med denne diagnosen – å vil derfor tilpasse det jeg skriver om til noe som jeg VET treffer minst 60% av dem – som innlegget igår. Vi har ikke bare helvette på jord med denne diagnosen – men desverre så er det gjerne de negative tingene som tar mest energi fra oss – og derfor setter mer spor.

Så med 18 timers søvn ønsker jeg dere en fin og sytefri kveld;)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s