Fibrojonetta

Er du klar over hvor ille jeg har det eller?

jeg blir faktisk sur… jeg gjør det.. Jeg skal ikke si at jeg aldri i mitt liv  har klaget på den måten eller at jeg har synes synd på meg selv – men det går en grense. Jeg er så lei av mennesker som kun gjør det de kan for å ha ett forferdelig liv og at man MÅ synes synd på dem… de har det tross alt grusomt…. Vet du at av alle mennesker jeg noengang har møtt så er det de som klager minst som har det værst? Det er disse menneskene jeg ser på å tenker: Hvordan klarer du det? Det er sterkt.

Det er lov å klage, det er lov å si jeg har det jævli! Men ikke få det til å være så forbanna synd på deg.  Fordi halvparten av det vi mennesker klager over er valg vi har tatt selv! Vi har alltid et valg…

Jeg har valgt å bli mer positiv fordi jeg er dritlei av å høre megselv tenke på alt som er galt. Ja og folk har det faktisk mye mye værre enn meg! Og det er de gangene – når jeg kommer i samtale med mennesker som har vært igjennom store og grusomme utfordringer at jeg tenker : herregud å heldig jeg er!

Ja jeg har en kronisk sykdom som jeg hater mer enn pesten, jeg har faktisk 2 kroniske sykdommer som herjer med meg… men jeg dør jo ikke av dem..

I tillegg har jeg perioder med depresjon som er så grusomt at hvis noen hadde hørt eller lest tankene mine så tror jeg de hadde tatt et steg tilbake. For da er jeg så ekstremt negativ og sur at tilogmed sitronen ser ut som den smiler. Det er helt sant..

Jeg blir irritert… Når mennesker syter over så små ting, som man faktisk kan gjøre noe med. Og jeg VET noen blir irriterte på dette innlegget. Men det er helt i orden.

Jeg mener… alle får influensa i ny og ne? Og ja det er lov å klage, men ikke lag en hel rapport om hvor forbanna ille du har det fordi du hadde tross alt vondt i fingeren forrige uke. Jeg blir preget! Det er sant, fordi jeg merker at jeg er så mye bedre og positiv nå som jeg har litt avstand fra dette. Det funker.

og IKKE UTNYTT mennesker rundt deg som vil hjelpe deg!! For en dag så smeller det, og det er ikke for deg – det er for den personen som løper ræva av seg for å avlaste deg. Og det er faktisk respektløst!

Det er HELDIGVIS et fåtall av mennesker jeg kjenner som er slik, og for guds skyld – jeg er langt fra perfekt – dette er min mening.
Og til dere andre som ikke sier noe: når jeg ser deg i øynene og spør hvordan det går – så vil jeg oppriktig vite dette og jeg tror faktisk ikke på alle gangene du sier: bra!;) Men jeg er ikke den som maser, så dere vet hvor jeg er uansett vær!:)

Frustrasjonen er ute, neste innlegg er give awaaaaay;D

3 tanker om “Er du klar over hvor ille jeg har det eller?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s