Uncategorized

Gi meg styrke!

Til å leve! Til å kjempe mot en sykdom ingen vet hva er… Helt ærlig, så driter jeg litt i hva den er bare jeg kan få hjelp snart!

Neida jeg er ikke superdepressiv idag. Har ikke hatt en veldig dårlig dag heller – men jeg er drittlei!

Lei av å ALLTID ha noe, ikke kunne fungere optimalt. Det er så forbanna slitsomt. Jeg sitter stort sett å kjeder ræva av meg – fordi jeg ikke VIL legge meg. (er ikke såååå syk) Men så fort jeg gjør noe kommer smertene, oppkast og jeg er totalt ferdig. JEG ER LEI!  Jepp, jeg klager og jeg liker det.

Jeg savner så utrolig de små tingene, som å være opplagt, kunne planlegge dagene, ikke minst gjennomføre planene! Her sitter jeg….. dag ut, dag inn…   Nei det er ikke synd på meg, jeg synes ikke det selv. Jeg bare gidder ikke være så overlykkelig å sette pris på alt livet har å by på, for detta er bare tull.

Jeg klarer heller ikke skrive verdens beste blogginnlegg om dagen fordi jeg — jepp helt riktig, orker ikke.;)

Men det er onsdag, snart helg, legetime til uken – så vi satser på at ting kan bli lysere. Beklager at jeg furter, men det hjelper – og jeg liker det;)

Ha en fin kveld<3

Reklame

3 tanker om “Gi meg styrke!”

  1. det er som om jeg skulle skreve selv men du har jo fått alt skreve så direkte, tusen takk 🙂 dette har hjelpt meg til å få min mann til å forstå,dette har ikke vært lett.bareat jeg ikke har greid og sette grenser,er i høg gir og så er det brå stopp og da er det senga som overtar noen dager.Takk igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s